FAQ Hosting

FAQ Hosting

Wat is een domein pointer?
Een domein pointer is een doorverwijzing van de ene naar de andere domeinnaam. Voorbeeld: U heeft als domeinnaam casadelguru.nl en wilt dat bezoekers op casadelguru.nl automatisch worden doorgestuurd naar casadelgoeroe.nl.

Wat is een domein alias?
Een domein alias biedt de mogelijkheid om bezoekers van zowel de ene domeinnaam als van de andere domeinnaam op dezelfde website uit te laten komen. Tevens biedt een domein alias de mogelijkheid om mailboxen aangemaakt onder het hoofd domein, ook te ontvangen onder de domein alias.

Wat is een subdomein?
Een subdomein is het gedeelte van het adres dat voor uw domeinnaam kan staan (wat in de meeste gevallen www is). Een webadres met een subdomein kan er bijvoorbeeld als volgt uit zien: http://subdomein.domeinnaam.nl. Bij alle Euro Press hosting pakketten kunt u een aantal subdomeinen aanvragen. Elk subdomein krijgt een eigen plek binnen uw FTP-account waar u een eigen website kunt plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld iedere persoon binnen uw familie of afdeling van uw bedrijf een eigen website geven. Als subdomein kan een naam, specialistatie of hobby worden gekozen en aan het domein worden gekoppeld. Gemakkelijk te onthouden en te bereiken voor iedereen! Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan een webwinkel.

Worden er backups gemaakt?
Ja, er worden nachtelijks backups op een externe locatie gemaakt, zodat ten alle tijde een kopie van uw bij ons online staande gegevens bewaard blijft. Zodoende kunnen we altijd een aantal dagen terug 'in de historie' en hoeft u niet van voren af aan te beginnen. Vanzelfsprekend adviseren wij u dat u zelf ook regelmatig backups maakt van uw website en database. Hiertoe zijn software tools voorhanden.

Waarom is Euro Press niet de allergoedkoopste?
Omdat u bij ons geen nummer bent! Zeg nu zelf, niets is toch vervelender als een vraag via een supportpagina te moeten stellen en een ticketnummer in plaats van een antwoord te krijgen?! Dit vinden wij hoogst onpersoonlijk. Euro Press is ontstaan vanuit het service oogpunt. Service, meedenken en mogelijkheid tot persoonlijk contact staan bij ons voorop. Wij zijn telefonisch bereikbaar en staan u graag te woord. Dit klinkt logisch, maar is vandaag de dag niet meer standaard bij veel hosting aanbieders. Ook kunt u ons 24/7 per mail bereiken en krijgt u in de regel binnen 1 uur een antwoord op uw vraag. Ook 's-avonds en in het weekend indien hiertoe de noodzaak is.

Search