Design

Euro Press is een all-round servicebureau voor al uw prepress-behoeften. Wij beheersen het complete voortraject van alle denkbare bedrukte media. Hierbij kunt u denken aan reclamefolders, huisstijlen, boekwerken maar ook pennen, verpakkingen, stickers e.d.

Wij bieden grote-bureau-ervaring en capaciteiten, met de zorg en aandacht van een klein bureau. Onze designers versterken, inspireren & maken trots!

Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om de business van onze klanten te verbeteren. We creëren, bouwen & updaten websites maar ook (huis)stijlen, en vertalen marketing communicatie strategie met behulp van effectief brand identity & packaging design naar marktsucces.

Het eindproduct kan de uitwerking van een logo zijn maar ook een spandoek met een formaat van 400 x 800 cm als ook boekwerken, advertenties als Certified PDF of een website met elke gewenste uitstraling.

Wij beschikken hiertoe over de modernste apparatuur en software, zoals Apple Macintosh OSX computers & Adobe Creative Suite Als klein en dynamisch bedrijf sinds 1995 hebben wij alle recente ontwikkelingen in de grafische industrie meegemaakt. Hierdoor beschikken wij over een schat aan ervaring en materiaal dat ongetwijfeld in uw behoefte kan voldoen. Wij staan garant voor een goede kwaliteit en snelle levering tegen een gunstige prijs. Weten hoe? Laat u inspireren door Euro Press.

Bel ons 06 13 58 67 04 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Search