Virtualisatie / VPS

Virtualisatie

VMWare VPS (Virtual Private Server)
Een Virtual Private Server van Euro Press is een cloud server met een Linux of Windows besturingssysteem dat draait op door VMWare ontwikkelde cloud software (vSphere). Cloud hosting (of virtual hosting) biedt ruimte op een server die op afstand benaderbaar is.

Cloud hosting & virtual hosting
Als je op zoek bent naar goedkope én betrouwbare cloud hosting-oplossingen, dan ben je bij Euro Press aan het juiste adres. Euro Press biedt standaard haar Virtual Private Servers aan binnen haar VMWare vSphere cloud. Door van de VMWare vSphere oplossingen gebruik te maken, kunnen binnen één fysieke server meer dan 20 virtuele servers draaien. Deze virtualisatie levert ruimtebesparing op in de datacenters, maakt efficiënter onderhoud van de servers mogelijk en zorgt voor een drastische verlaging van het stroomverbruik.

Voordelen cloud hosting
Cloud hosting met een Virtual Private Server VMWare vSphere levert meerdere voordelen op. Dankzij de efficiëntere inzet van servers, zorgt cloud hosting voor:

* Kostenbesparing
* Minder milieubelasting

Vooral het lagere stroomverbruik resulteert in een kostenbesparing die je terug zult vinden in het abonnement en de belasting op het milieu, terwijl er geen concessies gedaan hoeven te worden aan bereikbaarheid en betrouwbaarheid. Een bijkomend voordeel van de VMWare vSphere server, is dat door het gebruik van VMWare virtualisatie software, de licentie op de server vaak gratis is!
Door de lage kosten en de hoge schaalbaarheid is de VMWare vSphere server van Euro Press voor iedereen een geschikte oplossing. Van een enkelvoudige Flex-werkplek  tot een volledig server-cluster.

De impacht van virtualisatie op uw bedrijf
Verleg de focus van onderhoud naar efficiëntie en innovatie. Help uw bedrijf te groeien: financiële resources worden in de hele IT geoptimaliseerd, personeel wordt anders ingezet en het milieu blijft gespaard.
Wij bekijken samen met u wat voor uw bedrijfsvoering de meest geschikte oplossing is.  Hieronder treft u een aantal voorbeelden.
 

Besturingssysteem Linux 256 Windows Plesk Hosting
Geheugen 512Mb 1024 Mb 2048 Mb
Processor 1 vCPU 1 vCPU 2 vCPU
Schijfruimte 10 Gb 30 Gb 30 Gb
Backup 0 Gb 0 Gb 30 Gb
SLA Standaard Standaard Standaard
Dataverkeer Onbeperkt * Onbeperkt * Onbeperkt *
IP adressen 1 IP 1 IP 1 IP
Root toegang Ja Ja Ja
Setup kosten €  0,00 €  0,00 €  0,00
Prijs per maand (vanaf) €  4,95 €  14,95 €  22,95U bent geïnteresseerd in een VPS? Neem vandaag nog contact met ons op. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.

Search