SEO optimalisatie

Seo optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie
(ook wel seo genoemd) is één van de goedkoopste manieren om meer bezoekers naar je website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van je website voor het beter vindbaar worden in de zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie wordt  voornamelijk gericht op Google. Dit omdat Google een marktaandeel heeft van meer dan 85%. Vaak nog wordt het belang van een goede optimalisatie onderschat.


Onderhoud van SEO
Het onderhouden van de SEO voor je website is een continu proces. Bij iedere update van Google wordt dat proces op de proef gesteld. Want terugvallen in de zoekresultaten wil niemand! Onlangs is de Google update Penguin 2.0 uitgerold welke vooral is gericht op het aanpakken van spam.
Gelukkig zijn er een groot aantal factoren die constant blijven met betrekking tot de ranking van websites in Google. Deze factoren zullen niet snel wijzigen en een overzicht hiervan maakt het een stukje makkelijker om te bevatten. Aan de hand van meer dan 100 bronnen, waaronder SEO blogs en Matt Cutts (Hoofd web spam bij Google), hebben wij 200 factoren verzameld waar Google rekening mee houdt bij de ranking van pagina’s in de zoekresultaten.

Kortom, wilt u ook hoger scoren binnen de zoekresultaten van Google, neem dan eens vrijblijvend kontakt op met onze specialisten om te bezien wat wij voor u kunnen betekenen. 

Search