Multimedia

MultiMedia

Euro Press is een Full Service internet- & grafisch bedrijf. We ontwikkelen bruikbare websites en online toepassingen, geoptimaliseerd voor zowel het web als voor mobiel.Dit doen we in nauwe samenwerking met onze klanten. Door in begrijpelijke taal te communiceren en regelmatig te overleggen werken we samen toe naar een succesvol eindproduct.

Wij geloven in de kracht van open source. Door in de basis gebruik te maken van open source oplossingen zoals bijvoorbeeld WordPress/Joomla leggen wij de focus op het ontwikkelen van nieuwe en unieke functionaliteiten. Hierdoor bouwen we voort op bestaande kennis en oplossingen en hebben we een eigen CMS doorontwikkeld zodat dit uiterst gebruiksvriendelijk is en geen enkele kennis van programmeren vereist. Zo eenvoudig als u een brief typt in uw tekstverwerker, zo eenvoudig is het om de website bij te houden.

Alle websites die we ontwikkelen voldoen aan de webstandaarden van het W3C. Ook zorgen we ervoor dat onze websites geoptimaliseerd zijn voor SEO (zoekmachine optimalisatie).Wij zien nieuwe technologische ontwikkelingen als een uitdaging en gebruiken deze zoveel mogelijk.

Naast websites ontwikkelen we ook specifieke Apps voor de SmartPhone. Dit is zeer specifiek maatwerk waarbij de klant nauw betrokken is in de ontwikkeling.

Maar ook voor uw bedrijfspresentatie of muziekproductie bent u bij Euro Press aan het juiste adres. Of wat dacht u van gepersonaliseerde CD's/DVD's met uw bedrijfslogo die u zelf kunt voorzien van de gewenste data (foto, film, catalogus etc.). Wij produceren alles in eigen huis en zijn als partner aangesloten bij BUMA / STEMRA.


ONZE WERKWIJZE

ADVISERING : Door in een vroege fase betrokken te worden bij een traject zorgen we dat het interactie ontwerp, grafische vormgeving en de technische oplossing aansluiten op de strategische doelstellingen. We denken graag mee in de conceptfase en adviseren over de technische mogelijkheden.

ONTWIKKELING : Bij het ontwikkelen van websites en mobiele toepassingen wordt gestart met het functioneel ontwerp. Zodra bekend is welke functionaliteiten ontwikkeld gaan worden verwerken we deze functionaliteiten in het interactie design. Met behulp van wireframes wordt de opbouw en de indeling bepaald.Op basis van de uitgewerkte wireframes maken we een grafisch ontwerp dat aansluit op de gewenste look & feel. Tijdens de werkzaamheden aan het grafisch ontwerp wordt gestart met de technische realisatie. Door hier vroegtijdig mee te starten verkorten we de doorlooptijd van het project. Wanneer het grafisch ontwerp gereed is wordt het design omgezet naar HTML en CSS en volledig geïntegreerd met het door ons zelf ontwikkelde Content Management Systeem (CMS). Vervolgens worden de resterende functionaliteiten afgerond en wordt de online omgeving getest in de meest voorkomende browsers.

ONDERHOUD : Voor alle projecten die wij ontwikkelen bieden wij een hosting oplossing op maat. Doordat wij onze servers geheel in eigen beheer hebben zijn deze volledig geoptimaliseerd qua snelheid en stabiliteit. We bieden diverse service contracten aan voor onderhoud, zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten, het optimaliseren van conversie en/of het installeren van open source updates. Wij kunnen het gehele onderhoud van uw website of applicatie uitvoeren maar is ook door het CMS door de klant zelf te onderhouden.

Search