Online backup

Online backup

Zekerheid met Online Backup

Online Backup van Euro Press is dé online oplossing voor veilige opslag van je gegevens. Bestanden zijn tegenwoordig essentieel voor de continuïteit van het privéleven of een onderneming. Regelmatig maak je kopieën van bestanden en gegevens, zoals tekstdocumenten, foto’s, administratie, e-mails en correspondentie, zodat je deze in het geval van brand- of waterschade, maar ook bij een harddisk crash, diefstal of virus niet kwijt bent. Dit kan zowel voor uw privé bestanden van belang zjn, maar ook zakelijk, een of meerdere PC's of zelfs een volledige server inclusief Exchange Backup op mailbox niveau (bricklevel). Zo kunt u ook indiuviduele mails/mailboxen terugzetten.

U heeft al een OnLine PC Backup vanaf €  3,75 excl. per maand!

Hoe werkt Online Backup?
Online Backup van Euro Press bestaat uit een zeer compleet en veilig platform voor de beveiliging van je gegevens. De gegevens worden via een beveiligde internetverbinding verzonden naar onze backup omgeving waar de backup versleuteld wordt opgeslagen. De online externe backup is enkel te openen of in te zien met het bijbehorende wachtwoord. Hiertoe wordt slechts een klein stukje software op uw PC/Laptop/Server door ons geïnstalleerd en alles verloopt verder op de achtergrond. Euro Press maakt o.a. gebruik van de bekroonde nr. 1 backup software van AHSAY TM

Retentie
Uw gegevens worden door ons niet alleen gebackupped, maar ook 'bewaard'.  Stel, u verwijderd per abuis een belangrijk bestand. Dit wordt dan niet meer gebackupped. Maar door de retentie, dit is de periode dat wij uw bestanden bewaren - standaard 14 dagen maar langer is uiteraard ook mogelijk - kunt u altijd nog op uw oude backup terugvallen. Een zeker en veilig gevoel.

Duidelijke rapportage 
Dagelijks ontvangt u een rapportage omtrent de status van uw backup of deze geslaagd is, mislukt is en zo ja om welke reden zodat u altijd een duidelijk beeld heeft en weet hoe het gesteld is met uw backup.


Modules / Plugins
Met de OnLine backup van Euro Press heeft u ook de mogelijkheid om uw Database-  of Exchange Mail Server zonder zorgen te backuppen.

Via de MySQL plugin kan zeer eenvoudig een MySQL database worden gebackupt zonder onderbreking van de database service, een zo gehete “Hot Backup”. Hierdoor blijft de database toegankelijk en kunnen processen gewoon door blijven lopen.


Een backup van Microsoft SQL Server is eenvoudig te maken met de MS SQL plugin. De backup wordt gemaakt terwijl de databases actief zijn. De backupsoftware scant de SQL-database en verzend de wijzigingen naar het datacenter. De software biedt ondersteuning voor volledige en transaction log backups onder de volgende versies: MsSQL 2000, 2005, 2008.


Microsoft Exchange kan eenvoudig worden gebackupt met de Microsoft Exchange module. Door gebruik te maken van een “Hot Backup” blijft toegang tot de Exchange server, tijdens het backuppen, gewaarborgd. Na een volledige upload van de Exchange database wordt dagelijks een incrementele backup via In File Delta technologie gemaakt. De software ondersteunt MS Exchange 2000 (SP3), 2003, 2007 en 2010.


Een backup maken van losse Exchange mailboxen is geen probleem met de Exchange Bricklevel module. Hiermee kan eenvoudig een backup / restore worden uitgevoerd van individuele mailboxen of geselecteerde items. De module ondersteunt MS Exchange 2000 (SP3), 2003, 2007 en 2010.


De Oracle database backup wordt gemaakt met de transactiebestanden, waardoor u op record niveau gegevens kunt terguhalen. Tijdens de backup blijft de Oracle database beschikbaar doordat de bestanden naar een tijdelijke map worden gekopieerd.DATA VERLIESDataverlies, hoeveel dient u te investeren om snel Back in Business te zijn?

Om gegevens te beschermen dient er dagelijks een reservekopie van data te worden gemaakt. Het is belangrijk dat zowel de backup als het origineel beschikbaar is. Het maken van een backup op een externe harddisk, waarbij de oude backup steeds overschreven wordt met een recentere versie is niet zonder risico. Deze methode biedt onvoldoende bescherming tegen dataverlies. Als tijdens het maken van deze backup bijvoorbeeld een crash optreedt, loopt u de kans dat zowel het origineel als de backup zelf niet bruikbaar zijn.

Bel vandaag met onze specialisten om ook uw gegevens veilig te stellen!

Search