Webdesign & hosting

Wist u dat meer dan 90% van de internetgebruikers zich oriënteert op internet vóór aanschaf van een product of dienst? Een professionele website of webshop speelt dan ook een steeds grotere rol binnen bedrijven. AVO Press bouwt professionele websites in combinatie met Zoekmachine Optimalisatie / Website promotie (SEO), zodat hoge posities in zoekmachines (search engines) mogelijk zijn!

Euro Press ontwikkelt professionele websites en webshops voor uiteenlopende bedrijven. Elke website is uniek, net als uw bedrijf. Een mooie website gericht op uw doelgroep die veel bezoekers trekt, dat wil toch elke ondernemer? Om dat te bereiken is een conceptuele aanpak vereist en stellen wij ons vooraf de volgende vragen:

  • Wie is de doelgroep?
  • Wat zijn de doelstellingen van de website?
  • Wat verwacht de doelgroep van uw website?
  • Wat verwacht u van de doelgroep?
  • Om welk type bedrijf of product het ook gaat, de antwoorden op deze vragen vormen de basis van uw website. De reden voor deze benadering? Onze jarenlange ervaring in (inter)nationale sales en marketing. U ziet, bij een nieuwe website komt meer kijken dan knippen en plakken uit de bedrijfsfolder.

 

Wilt u meer weten over een nieuwe professionele website voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!


 

WEBHOSTINGVoor webhosting en domeinregistratie bent u bij ons aan het juiste adres. Naast een aantal basispakketten kunt u bij AVO Press terecht voor webhosting op maat, gebaseerd op uw behoefte. U gaat toch niet betalen voor iets wat u niet nodig heeft?!

AVO Press levert twee soorten webhosting:

Shared Webhosting
Wanneer uw website niet al teveel "traffic" genereert (bezoekers trekt) heeft u ruim voldoende aan Shared Webhosting. Meerdere sites/klanten draaien op een server (uiteraard volledig gescheiden), wat de tarieven laag houdt. Hosting in een 'shared' omgeving bestaat uit het hosten van meerdere websites (van meerdere bedrijven) op één server, dit is de meest voorkomende vorm van webhosting. Shared Webhosting is voor u voordelig, omdat de kosten van hardware, software en onderhoud worden verdeeld over meerdere klanten en websites.

Dedicated Webhosting
Voor bedrijfskritische applicaties of een website die veel bezoekers trekt, zoals grote webshops, is Dedicated Webhosting de oplossing, waarbij u zelf een complete webserver huurt. Voordeel is natuurlijk dat u zelf geen onderhoud aan uw server hoeft te plegen en dat AVO Press uw server(s) onderhoudt, en dat alles op een flexibel virtueel platform (VMWare Enterprise Plus) tegen zeer scherpe tarieven. Daarnaast biedt AVO Press ook Webhosting maatwerk-oplossingen. U zult versteld staan van de lage kosten!

Wilt u meer weten over een Webhosting voor uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op! 

Search